Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juni 07, 2011

Bröllopsresa första anhalten–Las Vegas

DSC_0371
ÄNTLIGEN är vi framme. Var en rätt jobbig flygtur, inte som sist när vi for till Vegas och började resan med att missa planet, vilket sedan slutade i att vi fick åka 1:a klass dagen efter… Nu däremot fick vi resa som vanligt folk…

DSC_0386
Ser ni Josefin sitta å vinka?! Detta var på planet från Arlanda till London, där vi sedan bytte mot en större kärra vidare mot Vegas.

DSC_0378
Började självklart på Arlanda med en klassisk öl, det är alltid ok att dricka öl när man reser, oavsett tidpunkt. Sjukt det där egentligen och fernet som jag beställt på förväg av Josefins kompis Therese, nej det fanns inte…då fick Jäger stå till tjänst istället.

DSC_0384
Ja, hon var väl kanske inte så sällskaplig stora delar av resan…men fin blev hon. Ha ha ha… Nej då sötnos, du är så mysig och sällskaplig så.

Mazen kom och hämtade oss på flygplatsen, han bor ju här nere. För övrigt något som känns helt overkligt också. Incheckade på 50:e våningen på Planet Hollywood, sjukt bra utsikt över Vegas kan man säga. Har utsikt över fontänerna och Bellagio bland annat.

Nu ska vi ut och käka frulle, klockan är halv sju på morgonen… Bra jobbat PG! :)

Inga kommentarer: