Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juni 08, 2011

Kommit lite fel i tiden…

DSC_0408
Nästan snudd på amatörmässigt, men vi har kommit helt fel i tiden. Vaknar sjukt tidigt på morgonen och bestämde oss för att ta oss en liten siesta…jo tjena….vaknade upp mitt i natten sen. Kändes lite udda att försöka hitta en restaurang kl 01 och sen sätta igång och gör nattlivet. Vi tog förlusten och bestämde oss för att idag är en ny dag (dvs onsdag).

DSC_0401
DSC_0394
Nu var det ju inte så att dagen försvann helt, vi strosade runt i Vegas, solade vid poolen, käka lite gott och besökte lite olika platser.

DSC_0395
Vi har ju lite olika målsättningar jag och damen när vi är ute och reser, även om vissa saker är gemensamma. Josefin dör ju för shopping, medans jag tycker om att se nattklubbar och schyssta restauranger. Vi har ännu inte vågat gå in i dessa komplex med lyxbutiker, då det skulle kunna vara förödande för bröllopskassan. ;)

DSC_0391
Utsikt från hotellrummet, helt ok…även om man inte står och glor här så mycket.

DSC_0392
Idag (eller ikväll för er) så ska vi försöka ge oss iväg till Stratosphere och åka den hemska bergochdalbanan uppe på toppen, närmare bestämt 350 meter.

Har lovat Matte och Helen att åka den här attraktionen, vi får se hur det går.


Ikväll ska vi iväg och äta på Cosmopolitan STK, från säkra rekommendationer ska det vara en höjdare. Imorgon lutar det åt TAO i Venetian och på Fredag Texas De Brazil.

DSC_0406
DSC_0407
Om nån undrar om hur vädret är, så är det sjukt varmt… Dock inte lika varmt som när vi var här sist för några år sedan. Då var det förvisso värmerekord, så det tackar vi ändå för. Känns som man kommer få en bra bränna ändå, plus att nu faktiskt kan ha på sig kläder på kvällarna, det kunde man knappt förr.

Lovade att möte upp Mazen igår kväll, tyvärr missade vi det helt eftersom vi somnade och vakna på tok för sent. Nya tag i dag som sagt var. ;) Vi ses!

1 kommentar:

Mr:P sa...

Najs! det går nog ingen nöd på er där borta.. ;)