Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, mars 01, 2011

Bröllopsinbjudan

weddinginvitationHar ju glömt att ge er lite smakprov på inbjudan… Den gick ju ut förra veckan och har landat i några av era brevlådor.

Hade ett helvetes strul med dem måste jag erkänna. Originalen skickades fram och tillbaka till AD-killen som gjorde dem. I sista sekund gjorde några ändringar, som visade sig vara gjorda på ett gammalt original. Dessa gick I tryck och vi blev tvungna att skicka halva inbjudan på omtryck.

Höll även på att bli ett katstrofalt papper, förstår inte hur tryckarn tänkte första gången. Gav ju en känsla av pizzaflyer.

Trodde inte att jag skulle bli nöjd mes slutresultatet, men detta är precis hur bra som helst. Ingenting att klaga på faktiskt… Visst, hade jag haft mer tid hade jag självklart lagt på lite sköna detaljer….

Så, vad tycks? :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du var bara tvungen att visa vart skåpet skulle stå vid Möller bil idag, fint med V8a :)

Fredrik Envier sa...

Haha, hade en liten ettrig S3a framför mig ju. Inte ofta man ser dem. Vart och VEM är du? :)

Anonym sa...

Haha! Ettrig? Jag var bara sen till jobbet ;) synd att vi inte skulle åt samma håll då.. Haha! Det mullra till fint genom rutorna iaf :)