Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, mars 04, 2011

Shell rånat på bullförråd

När jag nästan var framme på jobbet idag kom jag på att det var min fredag att inhandla fredagsfikat, helvete! Jag som hade planerat att komma med hembakat, men det fanns det ju inte mycket räddning till nu.

Istället fick jag svänga iväg till Shell/7-eleven och rensa hans nybakta bullskåp, efter att jag rensat en hylla totalt så säger killen (som jag tror är mackägaren), att det finns längder också... Hmmm, snyggt... Nu hade jag ju dock tömt en hylla, så det blir ju skevt att gå över till längder mitt i allt. Precis, så fortsätter och plockar bullar ur nästa hylla istället.

En annan grej som slog mig sen i kassan, att det är fan dyrt att köpa bullar till en hel avdelning. Det här får helt klart gå som representation.

Inga kommentarer: