Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juni 04, 2010

Sämre batteritid bara för att du fyller år

birthday
Ja, om du har Facebook installerat på din Iphone och har en satans massa vänner på Facebook så det sant. Facebook gick fullkomligt banan och vibrerade konstant i onsdags (jag fyllde 23 år igen då, om nån inte hängde med). Strax innan tolv hade femtio personer grattat mig via just Facebook. Undrar egentligen hur många av dessa som hade ringt, sms'at eller eventuellt skickat ett mail om INTE Facebook hade funnits? Det är ju dessutom Facebook som har "skulden" till att alla känner till ens födelsedag.
Men det är bara att lyfta hatten av å tacka, tack ni vänner och tack Facebook!!!

bdaycake
Hemma hade min älskade flicka bakat en alldeles egen tårta till mig, hur gulligt är inte det? Mamma och Sindys gudmor Nilla kom först och fikade och lämnade lite presenter. Fick en välbehövd grästrimmer till tomten. Otroligt bra komplement till åkgräsklipparen, som tyvärr inte kommer åt precis överallt. Fick även lite trädgårdsredskap och en skottkärra. Sen kom Josephines föräldrar förbi, av dem fick jag en Amarone.

amarone
Hon bjöd dessutom på en förträffligt god middag bestående utav grillad hel oxfilé, västerbottenpuré och murkelsås. Till det serverades självklart det absolut godaste vinet, Amarone. Till middagen dök min mycket gode vän Lars upp och anslöt till middagen.

meat2
Av honom fick jag en riktigt highttech trådlös köttermometer, snacka om att han känner mig. :) Klockren present!

Efter mat, tårta och gott vin så gjorde väl jag och Lars något mindre välgenomtänkt. Vi åkte ned till Framfickan/RIverside för att möta upp Tom och Pärra som var där och festade loss. Tyckte det kunde vara en bra avslutning på kvällen. Vad som var mindre snällt var väl att lämna stackars Josephine hemma med barnen… Inte fullt lika stolt över det. :( Förlåt hjärtat!

Som plåster på såren bjöd jag Josephine på marinerad lax, grillad såklart och chiliris med några goda kalla såser på torsdagskvällen.

1 kommentar:

Josefin sa...

Du e underbar hjärtat,