Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, april 05, 2011

Stockholmsbesök

Var iväg till Stockholm i fredags, kollade på lite grejer till bröllopet. Dekor först och främst, men träffade även David och Sandra en sväng över en lunch. De är ju nygifta och lyckliga, även om de var nååågot trötta när vi mötte dem. Jobbar extremt mycket studentskivor nu (ja, de börjas tidigt I storstan).

DSC_0060
På vägen mot Stockholm stannade vi till och tankade och möttes av den här skylten. Första tanken var väl att Stockholm är tuffare än Uppsala, så även mackarna. Men vid en andra tanke, så undrade jag hur genomtänkt den här skylten var…när en utlänning med utländskreggad bil kommer. Borde inte informationen åtminstone finnas på engelska? :)

Senare på kvällen provsmakade vi vår bröllopsmeny och jag måste säga att resultatet blev över förväntan. Vi har själva komponerat grunden för menyn och sedan lagt på lite restaurangexpertis för att piffa till den sista knorren. Blev riktigt tjusigt och gott!

Inga kommentarer: