Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, maj 08, 2011

Grillafton för två

josmohippa
Ja, igår då var det ju dags för Josefins möhippa… Allt fokus låg på att hålla henne lite ur schack så att planen skulle gå i lås, vilket den också gjorde. Sjukt kul och bra arrangerat av hennes vänner.

DSC_0245
Själv så hade jag helt glömt bort att det var strålande fint väder och att jag skulle tillbringa kvällen själv med Elliot. Med andra ord inget inplanerat… Handlade hem en fin bit oxfilé i fall att nån grillsugen själ skulle kika över.

image
Nu var det sjukt svårraggat den här kvällen, inte mycket napp. Alla var väl ute på krogen för att spana efter Josefin… ;) Blev nästan aningens patetiskt mot slutet, vilket syns på alla statusuppdateringar på Facebook igår…

DSC_0246DSC_0250
DSC_0248

Det resulterade i att jag och Elliot fick dela på biten, vilket båda var rätt nöjda med ändå. Gott å sitta ute och njuta av en god oxe, potatisgratäng och en flaska Amarone. Lyckades faktiskt senare mot kvällen lura ut en god vän som fick dela ett par flaskor med mig. Mycket trevligt, även om det blir jääävligt kallt på natten så här i mitten på maj.

Sjukt trevlig kväll till slut, fast den höll på bli en aning depressing. När Josefin sen fick skjuts hem, stod hennes glada man och välkomnade henne med öppna armar.

Inga kommentarer: