Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, mars 17, 2008

En undebrar weekend i London

http://www.bokasmart.se/images/cities/lon.jpg
Fick ju som jag kanske nämnt tidigare en weekend-resa tillsammans med min kärlek till London i julklapp. Vi har konstaterat att vi faktiskt ska bli ännu bättre på att resa, men göra små korta och inte fullt så kostsamma resor. En liten kort-weekend kan bli minst lika bra som en hel vecka någonstans, bara man ser till att vara lite effektiv. London-resan ser ut att bli toppen, har hittat ett riktigt tjusigt hotell i de mest centrala och exklusivare delarna av London. Måste nästan göra en liten lista med uppdrag, så vi hinner med allt under den här helgen. Ska hur som helst bli jättekul, den 27:e bär det av.

Nästa resmål efter detta blir nog Prag, av den enkla anledningen att det är rysligt billigt att leva där. Så tillbringa en weekend i lyx för en mindre summa pengar blir bra. Ska dock se när vi hinner klämma in den, kanske redan i April om allt vill sig väl... ;) Andra städer som står på listan är Milano, Las Vegas och så måste vi självklart åka en sväng och sola i Thailand, även om det inte hör till Josephines stora favoriter. Lutar kanske åt en sväng till Mallorca även denna sommar, veckan där förra året var så sjukt trevlig.

Väntar på Josephine nu att hon ska sluta jobbet, precis tagit sig igenom den här jäkla måndagen. Måste göra något som förgyller måndagarna framöver, något att se fram emot som gör dem till om inte den bästa dagen i veckan så iallafall en av de bättre. Funderar på om vi ska till Gränby och inhandla lite onödigheter inför kvällen. Har massa bokföring att styra upp också, samlat sig som en trave på skrivbordet tillsammans med kvitton till förbannelse.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni kan ju börja ha era tacos-kvällar på måndagar istället, då får du nt mysigt/kul att se fram emot!