Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, mars 19, 2008

Veckorna bara springer iväg...

Bilden “http://www.rhtrafikskola.se/img/handledarkurs4.jpg” kan inte visas, då den innehåller fel.Jag är nog inte ensam om att känna att tiden bara springer iväg. Var inte speciellt längesen vi stod och brännde av nyårsraketer. Vilket samtidigt får mig att tänka på att det var sjukt längesen jag klarade teoriprovet... Borde jag då inte ha fått mitt körkort nu?! Nej, jag måste ju självklart köra halkbana och träffa en sådan där hemsk människa från vägverket som verkligen ska kontrollera att jag kan köra bil! :( Har iallafall nu dragit en förfrågan till halkbanan för att se när det finns tid, sen ska jag beta av några lektioner för säkerhets skull så man får se vad man är dålig på. Har säkert många brister i trafiken som jag har svårt att behärska. Som att köra för fort i vattenpölar när folk går på trottoaren och tuta åt folk som är fula. Finns ju  massor av kul att se fram emot i trafiken när den hemska kontrollanten lämnat bilen! ;)

Imorgon börjar maraton-helgen på Blue Moon Bar för övrigt... Vart ett jäkla hattande om helgen, men det verkar nu vara klart hur allt ska vara öppet. Torsdag, Fredag och Lördag kommer tillbringas på Månen och Schlagerbaren. Josephine kommer på fredag och muntrar upp stämningen... Känns dock som det kommer bli en rysligt lång helg ändå... Nästa vecka bär det dock av till London, något jag ser fram emot enormt. Få komma bort från allt och koppla av, även om det bara är för några dagar. Trist bara att resan kommer i samband med att alla jävla räkningar ska betalas, men det brukar lösa sig till slut ändå! :)

Inga kommentarer: