Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, mars 24, 2008

Hotelländringar för London

Av någon lustig anledning så skenade priserna på det femstjärniga hotell vi hade tänkt bo på, närmare bestämt 3.000 kr i ökning. Det är en ökning på tusen spänn per natt. Istället kikade vi på lite mer humana priser och hittade The Cumberland, ett superschysst hotell men som av nåon anledning endast fått fyra stjärnor.
image
Hotellet har en sjukt skön futuritisk känsla, nästan så man blir sugen på att inreda nattklubb här istället! ;) Hotellet har lite över 1.000 rum, för att få en schyst referens så kan jag tala om att Stockholms nya pärla Clarion Hotel Sign har 558 rum och ska vara det största hotellet i Sverige.

The Cumberland ligger dessutom några fåtal meter från Oxford Street som är en av Londons största shoppinggator, här lär ju Jossan kunna döda några timmar/dagar... ;)
Cumberland DoormanCumberland Suite  
Cumberland Dining

Inga kommentarer: