Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 19, 2011

Ny klubb, gammal kollega?


Nej, såklart inte!

Jag skulle inte kunna se hur jag på något vis någonsin skulle kunna förlåta och starta något med min gamle kollega Patric. Tydligen så fanns det en hel del nyfikna på den fronten… Så dum är inte ens jag. Har själv fått frågan nämligen om han är delaktig i detta projekt och idag när jag träffade vår restaurangchef så kände jag att det var dags att dementera på riktigt. Tydligen en av de flitigaste funderingarna… Så nu har vi gjort klart det! De som känner mig vet dessutom att det är 110 procent sanning!

Nej, självklart är mitt “lilla” nattklubbsprojekt något helt nytt och fräscht. Kommer vara en riktigt skön och frisk fläkt för Uppsala. Planen/tanken är dessutom att inte stöta sig med befintliga krogar utan utgöra en bra och nyttigt komplement.Sen självklart så kommer alltid folk att vandra mellan ställen, så har det alltid varit och kommer sannolikt att vara. Folk som går på Saluhallen springer på Birger och även på Flustret. Några av dessa kommer säkerligen ta en sväng till WHITECLUB.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken målgrupp ska klubben rikta sig till?

Fredrik Envier sa...

Skulle helst inte vilja fokusera på en ålder. Men måste jag så 20-30 år, vilket kan vara stort vågat. Men säg 20+ för att vara tydlig.

Mika sa...

Vad hände egentligen mellan dig och Patric? Du har en väldigt roande blogg fö =)

Fredrik Envier sa...

Lång historia, tror dock jag redogjort för detta tidigare i bloggen. Han valde att mot min vilja lägga ned Seven-konceptet. Att detta var möjligt var pga dåligt skrivna avtal mellan oss. En ren och skär blåsning!

Anonym sa...

meeeen!! Lägg en högre ålersgräns ist det om ngt behövs i denna trista håla.. =) Dock glad att de händer ngt nytt alls här, keep up the good work! =))

Zoe Gardland sa...

Detta är vad vi läänge väntat på! Så många gånger vi suttit och diskuterat och tänkt om du skulle ta tag i uppsala igen, då seven va det grymmaste! Tack Fredrik, du kommer göra detta grymt!
Mvh Zoe (gammal trogen seven gäst!)