Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, december 14, 2010

Lars Vilks torde vara självmordsbenägen

Läste i tidningen att han skulle rita en rondellgris nu, eftersom han blir kallad gris till höger och vänster. Killen lever under en extrem hotbild i dag, men det verkar inte hindra killen från att spä på det hela och göra narr av dem som hotar honom.

Tror personligen att det blir svårt att hålla den här killen vid liv nån längre tid om han fortsätter som han gör. Killen har antingen brutalt mycket stake eller så är han helt enkelt lite less på livet och självmordsbenägen. Man skulle säkert kunna ställa ett tiotal diagnoser till, men jag håller mig till mina topp två. Stake el grande alternativt Grovt deprimerad och självmordsbenägen.

Slutligen vill jag väl säga att det är tur att det finns såna som Lars Vilks som vågar stå upp för vad de tror på och inte låter sig styras av extremister med enligt mig jävligt skev världsbild. Tycker även att det var BRA att idioten sprängde sig i närheten av stora folkmassor, eftersom ingen kom till skada så kunde inte varningssignalen blivit starkare.

Lägg krut på att söka upp dessa extremister och sätt dem i fängelse eller utvisa dem på livstid.

1 kommentar:

Chrille sa...

Undrar jag om självmordsbombaren i Stockholm smällt av om det inte vore för den dära "konstnären".
Jag hade hellre kastat han åt vargarna d.v.s skickat han till nått land i mellanöstern istället för att ha kvar han här!!!!