Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, februari 22, 2011

Just another McDonalds

Vad har hänt med vårt fina Max? Hamburgerkedjan som var så jäkla unik, fanns bara på ett fåtal ställen och besöken var minnesvärda.

Minns när jag var liten och när man åkte norr över, så fanns det nån Maxrestaurang i närheten av Övik. Då var det sjukt gott.

Men tiderna förändras, oftast till det bättre men i vissa fall till det sämre. Hit kommer dessvärre Max.

Vad hände med att vi lagar din mat när du beställt? Eller hur lät deras slogan? Nu fullständigt invaderar de Sverige med hamburgarrestauranger och kvalitén bara sjunker. Min hamburgare jag fick i driven i dag, var allt annat än en tjusig upplevelse.

Utan att verka gammal och gaggig, men vissa saker var fan bättre förr!

2 kommentarer:

T sa...

Kan tyvvär inte annat än hålla med .

Emelie sa...

Jag tycker att det beror vilket MAX man går till i stan. MAX vid IKEA är ingen hit men det vid fyra mackarna håller oftast god standard tycker jag =) Det i Nyby har jag aldrig beställt i från så jag vet inte med dom och stora torget är helt himmelsk vid fyllekäk ;)

För att vara på den säkra sidan får man göra nån specialbeställning. Jag har ju "tur" som inte gillar rödlök så jag får ju alltid nygjorda burgare ;)