Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, februari 11, 2011

Stockholm i mitt hjärta

Jag vet att jag skrivit om det förut, men det tål att upprepas. Älskar nämligen vår kära huvudstad.
Anledningen att ämnet kommer på tal nu är ju för att vi har en liten trip dit imorgon Lördag med Josefina och Danne. Det ska skrattas högt, ätas gott och drickas måttligt.

På kvällen ska vi inleda med att gå till Hamburger börs och kika på R.E.A - Roligt Elakt Aktuellt. En gammal favorit som uppdaterar sig varje år med aktuella parodier av våra kändisar. Galet kul om du frågar mig. Nu passar dig sig jävligt bra att käka där, även om det kanske inte blir samma überkäk som man får på en riktig gourm'erestaurang, men va fan...det duger nog åt oss bönder. ;)

Har svurit på att ta mig förbi den nya isbaren också vid Nordic Sea hotel. De har gjort om den sedan vi var där sist plus att Danne och Josefina har aldrig varit där. Klockren happening.

Sen lär vi springa och hälsa på David på PURE, i hopp om att han släpper tyglarna och hakar på vidare ut i natten...det tvekar jag dock på, men man vet ju aldrig, under har ju skett tidigare.

Vart fötterna får vi se...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vet en som käka där och maten var tydligen över förväntan, kanske inte uberkäk som du sa, men godkänt !

Millan sa...

Jag håller tummarna för att David släpper på tyglarna ;-)