Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, september 11, 2010

Kom ihåg den 15 September

htclogo Jag har länge gått och funderat på att skaffa ny telefon, bli aviphonerad eller hur man ska säga det. Inväntar dock att rätt modell ska släppas, allt tyder på att den modellen kommer “avtäckas” den 15 September, så kom ihåg att jag skrev det här…

Som alla förhoppningsvis förstår så rör det sig om en Android-telefon, från HTC. Skrev ett blogginlägg för ganska längesen att Android garanterat kommer komma ifatt Iphone och passera. Statistiken talar sitt tydliga språk, Android knappar in hela tiden och om ett tag så är de förbi.

Återkommer med info om telefon…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har tänkt på en sak..hur förs denna statistik? Måste ju vara rätt så missvisande då Apple i stortsätt har en modell medans anroid telefoner finns från flera tillverkare med massvis av olika modeller...Eller? Jag är iphone torsk men HTC gör grymt bra jobb med sina anroid telefoner..

Fredrik Envier sa...

Du har så rätt, MEN denna situation är helt självvald av Apple. Och i slutändan kommer det påverka vem som vinner striden. Desto fler handenheter, desto fler utvecklare som tillhandahåller applikationer. Störst och framför allt bäst utbud av programvara är lite det som i slutändan gör dagens telefoner. Självklart påverkar andra saker som forv, vikt, skärm kamera osv.
Det blir väldigt intressant de närmsta två åren att följa utvecklingen. Vill dock tacka Apple som varit en förebild på många sätt.

Larsson sa...

hur kan de komma sig att du inte har gjort nåt sen i lördags eller har du drabbats av skriv kramp.

apropå htc så råkar ja veta att vattenfalls huvudkontor i sthlm bara ger sina anställda htc mobiler.