Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 08, 2010

Födelsedagsfekke hos Josefina och Danne

166
I lördags var det födelsedagsfirande x 2, för Josefina och Danne. Vi tog oss en sväng förbi Tilltugg före festen, för att äta lite mat och dricka lite gott. Var ju superstammisar när Tilltugg öppnade, vilket vi tyvärr inte kan stoltsera med längre. Dock alltid lika trevligt med återbesök.

120
Födelsedagsbarnet posar framför kameran…

 

122
Födelsedagsbarn numero två i hängslen och grön skjorta.

167
Min vackra blivande fru med vackra damer.

188
Avslutar med en gräslig pose av mig själv, men vad vore den här bloggen om jag inte bjöd på sånt. Tror att jag tänkte på Annsos kusin när vi tog den här bilden… Ha ha ha, nej..den var låg och sjukt intern. :)

Vi slutligen tacka för en trevlig tillställning och tacka för att jag inte frågat om lov innan jag snodde samtliga bilder till detta inlägg, TACK JOSEFINA!

2 kommentarer:

Annso sa...

hahaha tror de ja me =)

Fröken Drake sa...

tack själva!!!!!