Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, november 20, 2010

Pizzabak, IDOL och en lugn hemmakväll

Fredagen tillbringades hemma med hembakad pizza och Idol, det sistnämnda i vanlig ordning. Eftersom Josephine vanligtvis brukar jobba på lördagar så blir det oftast rätt stillsamma fredagar med familjen.

IMAG0097
Döpte min pizza till Too much, för det är precis så det är med alla ingredienser, fööör mycket. Började med tomtatsås, sen mycket ost, skinka, champinjoner, lök, fetaost, ägg och sedan ett regn av tabasco.

 IMAG0098
Tillagning av viktväktarpizzan.

IMAG0100
Och så resultatet, inte kanske den absolut rundaste pizzan du sett men satan så god. Som det inte vore nog, så blev det även lite chilibearnaise på detta och en iskall öl. Gött gött!

weise
Kvällen avslutades med att Weise tog adjö som önskat från Idol, känner att jag fått tillräckligt av honom nu. Nästa gång förväntar jag mig att se honom i nån pianobar alternativt stående på soldäck och sjunga på nån viking-båt. Där har du en möjlig karriär. Sen när du blir som pappa din kanske du kan kvala in och sitta och tända ett ljus på julafton i teve, fast det måste du förtjäna.

jaysmith
Foto: Olle Sporrong / Expressen.se
Jay hade rökt på och TV4 landade plötsligt i en sjuhelvetes kris. Ska man stå fast för sina tuffa regler och slänga ut den som förmodligen genererar mest för Idol just nu, eller ska man hitta nån finsjungande ursäkt och låta han vara kvar. Ja, det var inte svårt att lista ut hur det blev med tanke på att TV4 är jävligt måna om ekonomin kring deras enorma produktion. Förvisso till min belåtelse, jag hade nämligen inte varit riktigt lika nöjd med produktionen om Jay lämnade. Sen kan man säga vad man vill huruvida det var rätt eller fel… Men skulle vi sluta köpa musik av alla stjärnor som knarkar eller är på andra vis dåliga förebilder så skulle vi förmodligen ha jäkligt litet utbud kvar, tyvärr.

Inga kommentarer: