Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, november 14, 2010

Tack Mona!

Sahlin_monaÄNTLIGEN så avgick Mona Sahlin, slipper man höra hennes trötta röst och förhoppningsvis slippar man även se hennes fula flin. Tack Mona, det bästa du gjort sen du kom in i politiken!

Något som nästan är värre än Mona Sahlin är dock de ledande partiernas anpassning av sin politik till Sverigedemokraterna. Och då pratar jag inte att man anpassar sig till SD, utan man lägger sig så långt man bara kan från deras politik för att inte riskera att dela deras åsikter på någon punkt.

Har man tittat på någon partiledardebatt efter valet, så har debatterna till stor del kommit att handla om invandringen. Här ser man tydligt hur samtliga partier ställer sig så långt de bara kan ifrån SD. Blir väldigt intressant att se var detta slutar. Jag är rädd för att man som Moderat inte känner igen sig riktigt och till och med lite sviken… Men vad vet jag, är ju långt ifrån någon strategisk politiker. Tror dock att man kommer få minskat väljarstöd vid nästa val.

1 kommentar:

Anonym sa...

Läs DN debatt idag: inlägg från vår nye integrationsminister så ser du hur fel du har gällande att "gå ifrån SD:s politik så långt som möjligt".