Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, november 08, 2010

Känner mig lite tom

Har lite svårt för att komma igång att blogga ordentligt. Känner inte att jag har något skoj att berätta, otroligt omotiverad… Vet inte riktigt vad det är, bara sjukt svårt. En släng av en höstdepp kanske, när jag egentligen borde vara glad.

IMG_1443
IMG_1441
IMG_1442
Har ju äntligen fått min kära telefon, min trotjänare och fina HTC Desire HD. Eller fått och fått, fick kämpa lite för att få till det. Beställde den först från Dustin där jag landade på plats 200, vilket resultera i att jag inte fick nån telefon i deras första leverans. I lördags fick jag nog, tog mig till Telia-butiken vid Gränby Centrum. Frågade om de hade en Desire HD inne, vilket de till min förvåning hade. Tvekade inte en sekund utan slog till direkt, sen var den min!

Kommer väl att ta några dagar innan man fått alla applikationer man behöver installerade och konfigurerade… Tycker lite synd om min kära flickvän som också beställt en Desire HD, men inte fått sin från TRE ännu. För henne blir det ju en väldig omställning, att gå från X10 mini till Desire HD.

1 kommentar:

Anonym sa...

Om du känner dig lite tom, så är det bra, det innebär att du kan fyllas med något.
/kerstin Ö