Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, februari 23, 2010

Veckans lunchtips - Lucullus


Den gamla klassikern Lucullus har återigen dragit igång sina luncher. Omnämnd restaurang har varit lite i blåsvädret i tidningarna om icke redovisade intäkter m.m. Tror till och med att en av ägarna fick tillbringa viss tid bakom låsta dörrar. Strunt samma, nu var det mat vi talade om. Igår skulle jag nämligen äta lunch med Josephine, hennes två bröder, hennes mamma samt Sindy och Elliot på Musikens hus. Även om jag lovordat Musikens hus förut, så tycker jag nog att deras meny konstlas till en aningens för mycket nu för tiden, i alla fall för min smak..men den är ju delad som bekant.


Istället gick vi bort till Lucullus som öppnat sina luncher igen. Tycker restaurangen är ganska mysig, även om inredningen är densamma som den varit de senaste 20-30 åren. Även om maten inte var direkt wow så tycker jag ändå att detta är ett bra lunchalternativ, då det är vanlig husmanskost till vettiga priser. När kundunderlaget dessutom ökar på luncherna slipper kanske biffarna ligga på värmning lika länge. ;)

Värta att testa i alla fall!

Fotnot: För de grymma bilderna har vi återigen Iphone att tacka!

Inga kommentarer: