Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, februari 19, 2010

Jag har en vän, en jävlig mångsidig kille!


Han heter Lars, men ni känner honom som Larsan här i bloggen. En väldigt gammal vän till mig, vi konstaterade för en stund sen att vi känt varandra i ganska snart 20 år. För er som inte har en aning om vem Lars är så spelade han som resident DJ på Seven - NEJ, det är inte Baze vi talar om! Lars var han som snurrade skivorna på stora dansgolvet.

Men nog talat om detta, han är en sjukt mångsidig kille. Den senaste tiden har dessvärre kanske inte allt i världen gått hans väg, vilket istället fått honom att plocka fram det allra bästa ur sig själv...vilket å andra sidan är positivt för hans omgivning, dvs mig...Josephine och andra. En annan sak som skett i allt detta är att killen börjat blogga, vilket jag aldrig trodde skulle ske. Han bloggar om allt och jag uppmanar er att GENAST besöka den och skriva uppmuntrande kommentarer.

Inga kommentarer: