Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juli 30, 2010

Har du också köpt en Iphone 4?

iphone_4Är du en av dem som rusat till butikerna i hopp om att få tag på en Iphone 4? Den ofattbara hysteri för en telefon av ett fabrikat är helt otrolig och det är bara att återigen gratulera Apple för sitt arbete. Jag är dock inte en av dem som jagar den telefonen, avvaktar fortfarande en Android-lur som har det jag söker. Det är egentligen inte Android i sig som för närvarande inte uppfyller alla mina krav, utan hårdvaran. Jag vill ha en bra kamera-telefon (med riktig blixt likt SATIO) med Android som operativ.

Men det var inte det som detta inlägg skulle handla om, utan just fotografering med Iphone. Huuuur jävla smidigt är det att ta kort på sig själv med en Iphone? Jag har ändå jäkligt stora händer, dvs långa fingrar och borde kunna hitta nån variant som fungerar bra, men icke. Svär varje gång jag ska göra det, svär ännu mer när jag ser resultatet.

Inga kommentarer: