Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, juli 07, 2010

Nu går vi




Små sträckor men helt utan hjälp! Känns som det kommer hända mycket den närmsta tiden...

11 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt med dom små...

Farmor sa...

lilla hjärtat....snart kan vi springa ikapp..Puss på dig

Josefin sa...

vem fan klickar anus på detta inlägg!!!???
Jävla psykfall!

Fredrik Envier sa...

Jag kan inte annat än att hålla med dig älskling... Vad kan vara anus (dvs negativt) med detta? Sjuk människa med förmodligen ett väldigt litet och ynkligt liv.

Anonym sa...

hejhej,när kommer ni till mig i Hjo??

Anonym sa...

Det kan finnas många anledningar till att vissa klickar anus på detta inlägg. Ni tänker inte på Sindys integritet utan publicerar bilder och hänger ut henne på internet utan att hon kan tycka till om det. En annan tänkbar anledning är er reaktion, ni är så lättprovocerade. Ni kan säkert komma på fler anledningar till detta, t.ex. Josefins favorit "slå ifrån sig anledning" avundsjuka.

Sandra sa...

Hon är 1 år jag tror faktiskt inte hon bryr sig. Det är många som läser denna blogg av den anledningen av att dom tycker om att läsa om Fredrik och Jossans liv. I det ingår ju även barnen och dom vill såklart visa dom som läser att Sindy kan gå. Det är en av dom stora milstolparna i ens barns liv. Sen läser ju även deras släkt bloggen och dom kanske inte kan komma varje dag och se Sindy heller så det är väll kul för dom att läsa. Varför ens kommentera en sån dum sak fattar jag inte.

Anonym sa...

Ja, precis hon är bara 1 år och bryr sig inte, nu. Man behöver inte hänga ut dem på internet för det. Det finns sajter där man kan dela med sig av bilder till bara dem som man har godkänt, inte hela världen med alla tokstollar.

Anonym sa...

jag trycker bara anus, för att jag tycker det är roande när josefine dampar ut, hon verkar ha ett hett temperament..

Sandra sa...

Def hänga ut är väll lite väl. En söt bild på sitt barn som går är väll inte att hänga ut. Klaga på något som är värt att klaga på istället.

Fredrik Envier sa...

Sindy är inget skyddsobjekt, man kan fotografera henne och lägga ut bilder på henne. Jag tror inte det är skadligt för henne, men visst...går säkert att vrida till det på något vis. Precis som det kan vara skadligt att GÅ till skolan, vem vet vilka otäckheter som väntar på vägen? Eller att gå över gatan, äta fel mat eller dricka alkohol första gången... Alla gör vi våra val. :)