Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juli 23, 2010

Ojsan, er hade jag nästan glömt…

sindygillarlivet
Om Sindy kunde prata, skulle hon säga “Life is good” precis innan den här bilden togs…

Och nej, jag har inte glömt bort er… Jag har bara inte haft nån som helst motivation att blogga, så jag tappa några hundra läsare och börjar om på ny kula.

jannesland
Efter Viggo döpts, som ni kunde läsa om nedan så drog vi oss vidare ut till Jannes sommarstuga i strax innan Öregrund i Lindesvik. Sjukt trevligt ställe och betydligt mer än bara en sommarstuga… Komplett kåk skulle jag snarare vilja säga, med pool och hela köret. Janne bjöd på supergod mat och gott att dricka. Sindy valde att sätta sig lite på tvären och ville inte somna… Hon har en förmåga att känna av när hon inte är hemma, ful ovana hon skaffat sig. Hon höll låda några timmar innan hon slog igen sina blå för att öppna upp dem med ett illskrik kl 5 på morgonen… Skönt uppvaknande när man suttit och snackat skit till kl 3 på natten. Men, vad bjuder inte livet som pappa på för underbara överraskningar. ;)

IMG_1126
IMG_1133
IMG_1132
IMG_1131
IMG_1130
IMG_1129
IMG_1128
IMG_1127
Sindy fick sig ett premiärdopp. Helt otippat hade Janne en Babyfloat på lager. Snacka om förberedd. Vi har faktiskt varit dåliga på att åka till Fyrishov och dylikt med Sindy, så någon vattenmänniska annat än i poolen hemma har hon inte varit. Något som vi ångrar lite så här i efterhand när man ser hur glad hon blev att plaska i vattnet. Får bli mer sånt framöver.

ogrund2
ogrund
Dagen efter då vi skulle åka hem tog vi en sväng in till Öregrund, käka lite glass och promenerade omkring. Sprang på David som driver Svenssons krogar…han var där och strosade runt.

Inga kommentarer: