Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 29, 2008

Fega anonyma idioter

idiotkommentar När någon är lite poppis och sticker ut från mängden, på ett eller annat sätt så händer det. Det finns sällan några undantag, de dyker alltid upp oavsett om det handlar om en nattklubb eller om det är en mamma som skiljer sig lite från den vanliga vardagsmamman så tittar de fram. Jag talar om fega anonyma idioter. De använder sig gärna utav påhopp och elaka kommentarer och annat skit. Den här gången tror den fega anonyma idioten att Elliot far illa för att Josephine har restylane i läpparna eller sillikon i brösten? Att han skulle må dåligt eller missunnas på något vis för att Josepine är mån om sitt utseende fast hon fyllt 30 år. Eller än värre, att hon några gånger om dagen tillbringar lite tid för att skriva blogg. Att hon några gånger om dagen pussar på sin man som hon älskar. Eller kanske för att hon jobbar varje dag och tjänar pengar. Att hon går ut ett 2-3 gånger i månaden?

Förklara någon klok människa varför Elliot skulle på något vis fara illa av ovanstående saker? Och varför hon dessutom enligt den fega anonyma idioten inte skulle få ha barn?

Jag tror Elliot kommer att vara jävligt glad och stolt när han blir äldre att han har en snygg morsa och ungdomlig morsa, knappast något som han kommer att må dåligt av. Att hon jobbar och tjänar pengar, så hon kan köpa kläder och leksaker till Elliot. För oh ja, han har sjukt mycket leksaker och sjukt mycket kläder. Hon månar om sitt jobb och sin karriär för att förbli en attraktiv frisör på marknaden.

Nej du, din fega anonyma idiot. Våga stå upp för dina åsikter och göm dig inte. Annars kan du krypa tillbaka under den sten du kom ifrån. Glöm inte att ta med dig din bitterhet, som förmodligen grundar sig i ditt eget misslyckade liv. För att ditt liv tog slut då du blev morsa, för att du vart ful och äcklig och växte in i din egen idealbild av en svensson-mamma. Nej fy fan för såna som dig!

Kommentarerna ni ser på bilden kom från detta blogg-inlägg:
http://blog.justyfine.se/2008/07/sn-of-sweden.html

1 kommentar:

Anonym sa...

håller med dig fullstänigt fredrik på den fronten vad gäller anonyma idioter, skulle också vilja till lägga detta som du du mer än gärna får publicera:
Hur i hela helvetes jävlar kan man klaga på en person som månar om sitt utsende och sin familj har den här dumma jävel ingen egen familj eller e han/hon bara jävligt dum i hela jävla huvdet, och om den här jävla idioten retar sig på bilderna på bloggar så ska denne inte läsa bloggar med bilder överhuvtaget.

vill bara avsluta med att säga KAN MAN INTE STÅ FÖR VAD MAN SKRIVER PÅ EN BLOGG SKA MAN FAN I HELVETE INTE SKRIVA ETT ÄNDA JÄLVA ORD!!!!

PS ATT SKRIVA SOM ANONYM ÄR SÅ ÄNDA IN I HELA HELVTES JÄVLAR FEGT!!!!!