Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 22, 2008

Förlåt mig...


Jag vet att jag har vart usel på att blogga, inte bara för att min granne Larsson hotat med att sluta läsa, Men för att jag själv faktiskt inte orkat. Har vart mer eller mindre slut som artist hela veckan. Har prioriterat mitt eget välmående framför er, vilket säkert kan anses som lite egoistiskt. Nu när solen förmodligen börjar skina så ska vi nog se om jag inte kommer tillbaka till jordelivet jag också. Läste något om en nederbörd igår på 0.1 mm, snarare så att Uppsala höll på att drunkna. Ha lite överseende med att det kommer lite inlägg innan den stora bildorgien från Vegas och LA. Misstänker att det är bättre än total tystnad?

För att svara på Wandas fråga om varför bloggen heter som den gör, The way I are. Helt rätt och slätt taget från låten med Timbaland. Smickrande att lilla Wanda läser min blogg, en gammal god vän från stockholm. :)

Inga kommentarer: