Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 22, 2008

Six Flags Magic Mountain

SNC16437 

En enda stor nöjespark med BARA bergochdalbanor. Några av världens värsta i sitt slag också. Vad sägs om världens största bergochdalbana i trä, vid namn Colossus? Världens högsta, snabbaste och längsta stand-up roller coaster, The Riddler's Revenge.

SNC16433
SNC16446
På bilderna ovan ser ni Colossus, enbart trä!!! Hur scary är inte det egentligen? Och den var sjukt knackig och skranglig också.
SNC16468 
SNC16457
Stod länge i kö för att åka "Superman - The escape". En bergochdalbana som går i 100 mph, dvs runda slängar 160km/h.
SNC16467
SNC16464
SNC16443
SNC16441
SNC16438 
Den absolut tuffaste var ändå Goliath, det var den första vi åkte och även den enda attraktionen som vi hann med att åka två gånger. Under vissa perioder i banan får man uppleva 4G när man åker ner i en dubbel spiral. Jag upplevde båda gångerna jag åkte den att just i spiralen ned så svartnade det stundtals för ögonen. När jag sen kommer hem till sverige kan jag läsa på nätet att parken just har haft klagomål att folk fått blackouts just i spiralen men att man repar sig fort när man kommer ur den. Kan tyckas vara lite läskigt, men jag fick en sjuk kick utav det. Först åker man upp 72 meter upp i luften för att sedan åka ned i 61 grader 137km/h. Vill ni åka, kika på youtube-klippet nedan.

Inga kommentarer: