Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 22, 2008

Äntligen framme i Vegas

SNC16550
SNC16551
Då var vi äntligen på plats, i Vegas och vid vårt hotell. Alla hotell här är gigantiska, så ett hotell med närmare 5.000 rum hör till vanligheten. Allt under 1.000 rum är i princip obefintligt... Efter en hel del velandes så bestämde vi oss för Monte Carlo.

SNC16548
De hotell som ser coolast ut från utsidan är långt ifrån de snyggaste på insidan. Ta Luxor som ett exempel, en imponerande fasad och utsida, men skabbig insida. Förmodligen fungerar det hotellet ändå, pga alla gäster som kommer till Vegas för första gången.
SNC16615
SNC16614
SNC16633
SNC16640
Ett hotell som verkligen vore värt att bo på var Venetian, det visste vi förvisso innan vi åkte. Dock prioriterade vi att lägga pengarna på annat än endast hotellet då man skulle tillbringa minst tid på rummet. The Venetian var som att ta sig till Venedig för en stund. Sjukt fin miljö med ett fejkat himlavalv och möjlighet att åka Gondol.
SNC16663
MGM och dess omtalade Lejon vid entrén.

SNC16744
SNC16745
Voodoo Lounge som var en nattklubb uppe på taket av Rio hade ju halvtråkig utsikt. Även om det var ruskigt varmt där uppe trots att det var mitt i natten.
SNC16708
Finns verkligen hur mycket bilder som helst att slänga upp, tror min fru har bankat upp en drös på Facebook och jag lär väl lägga upp minst lika många till. Känns som att ni borde vara rätt så mättade i bloggen med bilder nu iallafall. Finns det önskemål kan jag självklart banka upp fler.
SNC16664
Vad sägs om Empire State och Frihetsgudinnan vid hotellet New York New York?
SNC16644 
Hotellet Wynn, grymt schysst fasad och en sjukt bra nattklubb som vi aldrig hann besöka dessvärre... Tryst! :( Där har vi en av tusen motiveringar att åka tillbaka...

Inga kommentarer: