Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 22, 2008

Å så lite intressanta nyheter

people17
Först ut har vi krogen People som är ute svänger sig med aningens fel publik, nämligen 17-åriga bråkstakar från något förortsgäng. Vad gör en 17-åring inne på People en lördag?! Är det inte då de har "lite" äldre publik? Även om det är lågsäsong under sommaren så är en 17-årig kille i värsta laget.

sdflyktingar 
Med viss risk att få sjukt mycket kritik och påhopp så tar vi även upp den här artikeln som gick att läsa på UNT idag. Sverigedemokraterna har som de flesta känner till en rätt bestämd invandrarpolitik, till skillnad mot övriga partier som har en väldigt feg och extremt human sådan. Jag personligen tycker det är väldigt intressant att faktiskt se hur Sverigedemokraterna får fler och fler väljare. Det är väl ganska lätt att se, att fler och fler är less på den lama invandrarpolitik som drivs i Sverige. SD låg i den senaste SIFO-undersökningen på strax över 4%, dvs inne i riksdagen. Jag är inte omänsklig och jag är inte rasist, jag har nämligen mörkhyade vänner som jag tycker jäkligt mycket om, flera stycken till och med. Men, det finns ett men... Sverige börjar gå för långt, vi ska plötsligt dra ett tyngre lass än övriga länder i Europa. Som inte det vore nog får man längre inte vara stolt för att vara svensk, för då blir man rasist. Det pratas hela tiden om hur vi måste skapa möjligheter till integration, skapa arbetstillfällen osv. Problemet med invandringen i Sverige är att den är för stor och har så varit en alltför lång tid. Även om det finns arbeten för många invandrare som kommer, så är det ett arbetstillfälle som försvinner för en svensson.

Nu har jag ingen färsk statistik, men jag vet att våra grannländer ligger långt efter i intag av invandrare. Sverige tog år 2006 in 96.000 personer, året efter slog vi det rekordet och tog in 99.485 personer.

Kanske detta kan bli ett litet Wake up call till övriga partier, se över er invandrarpolitik då den tydligt ligger iallafall 370.000 svenskar varmt om hjärtat. Sverige har blivit så jävla sjukt att folk inte vågar yttra sig för att riskera att bli uthängda som rasister.

Slutligen ska jag väl erkänna att SD sannolikt inte har en genomgående vettig politik, men om jag får välja mellan den lama invandrarpolitik som övriga partier i riksdagen driver så vettefan om jag inte hellre chansar...

Puss å go natt svartskallar och svennefittor! :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

http://1000apor.se/blogs/stureplansvackraste?page=2 kändis på stureplan nu? =)

Fredrik Envier sa...

Tänk att den där satans länken aldrig ska sluta uppmärksammas. Bedrövligt foto, var ju inte ens beredd vilket syns tydligt på kortet. Även min lilla photo-face-flickvän var oförberedd. En av de sämsta men mest uppmärksammade bilderna genom tiderna. :(

Anonym sa...

nu blev jag otroligt besviken efter ha varit en hängiven läsare, o vad ville du ha sagt mellan raderna??? att det bara är sk slynglar från förortsgäng som ställer till me bråk!!!???
så vitt ja kan se så finns det inget skrivet om att personen i fråga var ifrån en sk förort menat en svartskalle eller har jag missförstått dig? fördomar fördomar... hellre en svartskalle än en sk svennefitta som visar det ena o det andra vilken förebild säger ja bara.. tack o adjö!