Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, juli 26, 2008

...och det fortsätter...

SNC16930 Som det inte vore nog med minigolften?! Nej då, efter triumfen och segern på minigolfbanan vart man jävligt medgörlig. Hämtade upp frugan och käkade lunch på Kens, jäkligt flådigt och romantiskt för dem som inte provat på det. ;) Förbi bolaget och handlade upp oss på några öl ifall man skulle bli sugen mot kvällen. Sen bar det av vidare hem, dumpa lite bärs och hämta lite handdukar. Nu bar det vidare mot knivsta och det klarblåa särstabadet, bortsett från en och annan bajskorv som flyter omkring där! ;) Låg och stekte i solen som så här i efterhand faktiskt tog lite, iallafall i nacken känns det att det stramar. Nu är den här fisvärmen inte mycket att hänga i julgran om man ska jämföra med ökenhettan i Las Vegas på 44 grader, lite annat. Dock är man rätt härdad och klarar av den svenska hettan något bättre när man mött dess överman. SNC16925Slog väl personbästa dessutom och hoppade i vattnet själv, vilket självklart Josephine lyckades fånga på bild. Är av ungefär av samma kvalité som bilderna på charmknutten Anders Eklund (öööh), dvs jävligt suddigt, zoomat från långt avstånd... Sjukt skönt i vattnet faktiskt, men jag föredrar nog lite mer lugna badplatser. Så har ni bra tips om schyssta guldkorn i Uppsalas närmsta närhet så hör av er. Lugna badplatser med bra badmöjligheter sökes, gärna så privat och mysigt som möjligt...

Efter några timmar fick vi nog, åkte förbi den berömda knivstagrillen som tidigare var Knivstas absolut mest kända samlingsplats. Numera när den ligger nedflyttad till tågstation tror jag dess status har kraftigt försämrats.
SNC16914Just ja, vi var och grillade igår och tvättade rent bilen så den ska se lite bättre ut när man är ute och glider... Josephine var duktig och tittade på *fnys*... Hon tyckte nog det var roligare att bilen blev tvättade än själva tanken att hjälpa till och tvätta den. :) Ska väl förvisso skriva också att hon hjälpte till och torkade av instrumentbrädan och drog lite med dammsugaren i fram.
SNC16935
Bokade för övrigt biljetter för att sticka på en dagstur imorgon med Viking, bara för att komma iväg och göra något. Söndagarna brukar annars vara rätt odramatiska... Kul för Elliot också, den här helgen slår väl rekord i aktiviteter. Kan vara rätt dåliga på att aktivera oss med sånt här svenssontjafs annars. :) Nu händer det dock grejer som aldrig förr. Håller för fullt och planerar för nästa helg, då Josephine är helledig hela helgen. Så vi ska dra till Öland, Gotland eller något liknande och ha det lite trevligt. Förhoppningsvis följer David och hans följe med också, det beror lite på vad vi väljer tror jag.
SNC16938  
Nu ska vi faktiskt iväg och ta oss en öl på Aspentos, käkade på Max vid Tyco Heden tidigare så vi skippar för en gångs skull maten på Aspentos. På tal om Max så känns det som hela kedjan håller på och faller samman. Även på denna Max som tidigare alltid hållit "hög" klass stod nu två rookies i kassorna. Visst måste vi alla börja någon gång, men sätt för fan inte in två nya kassakossor på en gång. Det resulterade i att maten tog en jävla tid att få in, när den väl kom och vi gick ut och satte oss visade sig att mina smaskiga Mozarella sticks hade exploderat. Ett håll i varje ända på pinnen där all ost hade runnit ut. Kvar var ett jävla skal av ströbröd och en satans massa äckligt flott. Totalt oätbart. Bara tanken av hur lång tid det skulle ta att få en uppsättning nya fick mig att lägga ned. OM vi hinner ska vi ha en liten myskväll på vår discobalkong ikväll, exakt hur den kommer se ut tänker jag dock inte förtälja än. Förmodligen har Jossan redan skvallrat i sin blogg, annars får ni se bilder lite senare framåt elvatiden!

Inga kommentarer: