Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, juli 14, 2008

Hemma igen och måndag


Då är det måndag igen och tillbaka till vanliga livet. Ni får se detta som ett litet mellaninlägg för jag kommer publicera bilder och info om resterande del utav resan. Har varit några sjukt trevliga dagar. Dock hade det gärna behövts dubbelt så mycket tid och en helvetes massa mer pengar för detta. En här dagen ser dock inte ut som en hemsk måndag. Somnade strax efter kl 22 igår, Men sov även stötvis på dagen lite. Sjuk jetlag efter 15 timmar restid och 9 timmars tidsförskjutning. Man landar kl 9 på morgonen i sverige och då är klockan midnatt i vegas. Hur lätt för kroppen är det att förstå? Vaknade som tack för allt detta kl 4 imorse. Gott om tid för att få lite matlagningstips till eftermiddagen och nyheter om helt ok väder. Fick ett mess av David att vi hade lunchdejt idag, hade jag totalt glömt bort. Men fan va trevligt. :) Sen tänkte vi bjuda över morsan på middag och bjuda på middag som tack för hjälpen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

snacka om diålig bloggare har du inte gjort nåogot sen i måndags?

funderar på att sluta läsa din blogg eftersom du inte skriver nåogot nytt.

Anonym sa...

haha på den här bilden påminner du om brady black i days of our lifes, haha! :D

Anonym sa...

Jag ska åka till LA & Vegas om 10 dagar. Ser fram emot det som fan =)
Fick själv åka firstclass hem en gång från Miami, stolarna och maten är fan inte att leka med =) Men Fredrik varför heter din blogg "The way I are"?

Kramar från Wanda