Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, juli 08, 2008

Första kvällen i vegas

DSC02512
DSC02510
DSC02511
DSC02523
Jadu, vad ska man säga... Totalt jetlagade och trötta efter en lång resa. Vi var dock förvånandsvärt fräscha med tanke på den långa resan. När vi hämtades upp på flytplatsen av Matte fick vi äntligen se den tjusiga hyrbilen, en röd Ford Mustang cab, och den var verkligen så jäkla tjusig som man sett på bilderna. Vad man senare skulle få lära sig var att hyrbil av märket Ford Mustang inte var något konstigt alls här... Kan bara tänka mig vad jänkarna skulle tycka om de åkte till Sverige och hyrde bil, när de kommer ut står en liten Fiat Punto och väntar, ungefär lika mycket hästkrafter som sitter i själva startmotorn på en amerikanare.
SNC16167
SNC16164
SNC16175
Första kvällen bar av till ett närliggande ställe vid hotellet, ett smågalet stället med en permanent riggad mekanisk tjur. Av erfarenhet vet jag ju hur mycket underhållning en sådan skapar på en nattklubb, så även här. Vi festade på några timmar, sen slängde jag själv in handuken och kröp hem till hotellet som låg några meter bort. De övriga tre kom några timmar senare...

SNC16191
SNC16190
SNC16194
SNC16196
Kommande dag skulle till större delen mätta damernas shoppingbehov, själva skulle herrarna dvs jag och Matte glida runt på Hollywood Blvd och kolla in vad som bjöds. Dagen börjades dock med en stadig frukost, som mer liknade en rejäl middag. Men det är ju just det som är så skönt med USA, att allting är så överdrivet. Allt ska vara mycket större, allt från måltider, bilar, hus och andra attraktioner.

SNC16229
SNC16226
SNC16227 
Vad är Hollywood känt för om inte sina stjärnor, och då pratar jag inte bara stjärnorna på marken på Walk of fame utan stjärnorna själva som dessa stjärnor symoliserar. För att få veta lite mer om dessa var vi ju tvungna att ta en sådan där guidad tur med buss uppe bland alla kändisars lyxvillor. Här fick man se (utsidan) av David och Victoria Beckhams gigantiska vila, Sean Connery, Bill Cosby, Tom Cruise, Brittney Spears och många andra fantastiska villor. Självklart är kändisarna väl medvetna om det stora intresset för dem så gigantiska murar och buskage skymmer villorna. Många har så stora tomter att du inte ens kan komma nära inpå, utan villan syns långt borta i horizonten.

SNC16260
SNC16232 
SNC16259
SNC16268
Inte så väldigt intressant att se bilder på kändisarnas villor, men jag slänger in några ändå. Det kan ju vara kul att se hur det ser ut från utsidan.
DSC02551
Vi besökte platsen där delar av filmen Meet Joe Black med Brad Pitt spelades in, för er som sett den kanske kommer ihåg scenen där Brad Pitt sedan går iväg och försvinner...
DSC02554
Minns inte vilken kändis det var, men utanför kåken stod om jag inte minns fel 9 st lyxbilar i miljonklassen dock täckta tyvärr. Turen som pågick i ca 2 timmar var väldigt intressant, även om det var en otrolig turiststämpel på det hela.

Inga kommentarer: