Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, juli 25, 2008

Hells Kitchen

image
Är det någon som missat Hells Kitchen på torsdagar med Gordon Ramsey? Kolla sådant fall nästa torsdag. Nu kan jag genom en rätt enkel självanalys konstatera att de två program som intresserat mig mest är House och Hells kitchen. Vad har de då gemensamt, jo en riktigt elak huvudrollsinnehavare. Skulle man kanske kunna tro att jag är ond eller har ett behov av att vara eller bli ond, men det är inte riktigt så. För båda Gregory House och Gordon Ramsey är bara väldigt rakt på sak, säger den bittra sanningen om folk utan att spara på krutet. Kan väl erkänna att Ramsey garanterat har fått tydliga direktiv från regissören, därav titeln till programmet. Sjukt underhållande är det iallafall, så har du missat det ge det en chans.

Sen måste jag flika in en kommentar om min granne och flitiga läsare Larsson, som uppenbarligen är en ren och skär saab-hatare. Ska först tillägga som jag trodde att jag gjort tydligt i tidigare inlägg men inte tydligt nog för alla. Vi har inte KÖPT den här, vi har fått låna den tills dess att vi hittar den bilen vi vill ha. Som lånebil fungerar den alldeles utmärkt. 175 hästar med bra komfort och bra väghållning. Och skulle jag haft 700.000 på kontot skulle det sista vara att köpa en Touareg som herr Larsson nu föreslår, finns så jävla mycket mer och roligare bil för de pengarna. Kan väl dessutom lägga till att stadsjeepar i stort är i slutet av sin era, vilket kan se dem som en rätt rålig investering (=rasande andrahandspris). Så Larsson, sitt inte och må illa när du läser min blogg, klicka vidare och läs min flickväns istället. Jag överlever om jag tappar en läsare.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag hatar inte alla saabar. men just nu är det mest amrikanska märken som chevrlet,corvett,hummer mfl som är intresanta samt volksvagens transport bils program.

och att stads jeepar är en utdöende modell är ingen nyhet de som gäler just nu är en cross over mellan stad jeep och mini buss där tex volvo xc60 är en av dom kommande bilarna i det segmentet och lyxiga cabbar som buggati veron spaider och RR pantom cabben. men även hybrider som toyota prius och hondas nya hybrid och det är fler på gång.

för växthusefekten skull kommer jag den dagen jag köper en bil att välja en hybrid bil.

Anonym sa...

Om du menar stadsjeepar som BMW X5 med v8 i som är dom rejält ute. Men jag skulle tro att din turresaab drar lite mer en vanlig stadsjeep med 2 litersmotor!

;) But hey im only guessing....

Anonym sa...

Hells kitchen rockar ;)
såg hela säsong 3 på hotellsängen på semestern innan vi somna varje kväll. säsong 4 har dock roligast folk :)