Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, november 15, 2009

Är huvudet dumt får bilen lida!


Hade sjukt bråttom till dopet igår, en kvart sena så det var duktigt stressigt. Precis i såna här tillfällen så träffar man självklart på Sveriges sämsta bilförare. En idiot svänger ut från IKEA rakt framför näsan. En skev omkörning och kommer lite fort in i en rondell och ännu skevare ur den, så illa att jag missar en kantsten som lyckas slå till framfälgen och även punktera bakdäcket. Allt detta sker på vägen till dopet. Helt otroligt, men självklart mitt eget fel. Fick ställa bilen vid salongen och ge oss iväg till fots till domkyrkan.
Fick skjuts av morsan in till stan idag, slängde på ett reservhjul och inspekterade skadorna lite närmare. En fälg och två nya däck kommer gårdagens stress att resultera i. Tack för den vägverket. :)

Inga kommentarer: