Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

torsdag, november 05, 2009

God morgon!


Josephine var i stockholm igår och rulla hatt och permanentera min begynnelsebokstav på fingret samt ett annat partytrick. :) Schh...har lovat att inget säga.
Sindy visade sin allra bästa sida imorse, hon sov till halv åtta. Snacka om att vara snäll. Nu ligger vi alla och drar oss lite i sängen. Jag ska snart åka till skolan med Elliot, Josephine får en välbehövlig sovmorgon. :)

2 kommentarer:

Minnileja sa...

Hänger det något DILDO-liknande där bak?

Fredrik Envier sa...

Haha, vad roligt att du påpekar något i bakgrunden. Ja sa nämligen till Josephine innan jag läade upp den här bilden, att det typiskt är en sån bild med massa småskräp i bakgrunden som man inte ens reagerar över.
Nu råkar det tyvärr inte vara en dildo, utan en ögonbindel som man använder när man sover på flyg tex. Sen är det ett par handbojor med rosa ludd.
Bakgrundssnokarmänniska där! =) Smickrande att folk inte bara läser bloggen, utan synar hemmet i detalj på varje bild. :)