Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

tisdag, november 03, 2009

Brevbärare på flakmoppe bryter dagligen på lagen!

postmoppe
Är det inte konstigt att folk som åker dagligen åt sin arbetsgivare och bryter synligt mot lagen. Nu sker detta förvisso ganska ofta om man tex tittar på budbilar som rusar fram i allt för höga hastigheter. Men en trafiköverträdelse som man vad jag vet inte kan se mellan fingrarna på är väl ändå postens flakmopeder där jag tycker mig alltid se förarna utan hjälm?

Enligt NTF (Nationalföreningen för trafiksäkerhetens främjande) gäller lagen även för flakmopeder, så då är min fråga: Hur kommer det sig att postens gubbar inte har det? Nu ska man ju inte dra alla över en kant, finns säkert nån duktig rackare där ute, men jag har då sett fler utan än med.

Nån som vet?

Inga kommentarer: