Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

måndag, december 28, 2009

Barcelona 2010

barcelona  
Vet inte om jag bloggade om min panik inför julshoppingen. Det slutade hur som helst med att jag köpte en resa till Josephine (och mig själv såklart) med hotell i Barcelona i slutet av Januari. Inte den bästa årstiden om man vill ha värme, sol och bad, men det finns ju så mycket mer. Har varit på olika ställen i Spanien, men inte i Barcelona. Möjligen har jag mellanlandat där någon gång, men aldrig besökt staden. Det kommer sannolikt bli en hel del shopping, härliga restauranger och självklart några grymma nattklubbsbesök. Vore kul med lite tips på vad man inte får missa osv. Ang ficktjuvar och rånrisk så har jag läst mig trött på nätet, så den biten kan ni spara. Men schyssta nattklubbar, restauranger och andra mysiga påhitt mottages tacksamt.

elbulli
Synd att man kom på det så sent med resan, annars hade jag gärna vilja besök restaurangen El Bulli, som ska vara omtalad världen över. Förutom att den har tre stjärnor i Guide Michelin eller Guide Rouge som den också kallas, så ska den också vara världens mest välbokade restaurang. Man bör vara ute minst ett år i förväg. Restaurangen ligger dessutom inte mitt i Barcelona utan ca 10 mil norr om Barcelona.

hrbarca
Kommer självklart att besöka Barcelonas Hard rock café, då vi besökt det i alla städer och länder vi varit. En kul grej som vi inte tänker sluta med. :)

Inga kommentarer: