Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, december 04, 2009

Parabol, jo tjena...


Hade ju tänkt titta på Idol ikväll, men icke. Installatören var här idag och konstatera att allt vad fritt söderläge hette var obefintligt.. Började prata om att jag skulle såga bort 5-6 träd för att skapa fri sikt. Nja, fungerar inte riktigt. Eftersom man inte är född i farstun fick jag gå in när styra lite. Hänvisa till nocken på andra sidan huset om man sen vänder parabolen. Så klart fungera det, dock kan inte installation ske förrän på måndag då det behövs ett annat fäste och en lång jävla stege. Den som väntar på något gott. :)

2 kommentarer:

Larsson sa...

om du vill ha hjälp att ta ner några trän som står i vägen så är de snabbt avklarat att plocka ner dom.:)

Fredrik Envier sa...

Tack Larsson! Kändes lite fel att göra ett stort hål i den fina dunge som ligger bakom huset... Känns det bättre att sätta parabolen på ett vettigare ställe! ;)