Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, mars 14, 2010

Lördagens middagsgäster

cickimicke
Vi hade några smått otippade middagsgäster här igår. Nämligen Cicki och Micke, gamla vänner från Seven-tiden… Har sprungit på Micke några gånger efter på krogen, där vi bestämt att vi måste träffas över en bit mat och snacka skit… Mycket trevligt, hoppas det blir fler tillfällen.

På matfronten valde vi att köra gamla beprövade maträtter, mest för att det var så satans längesen vi åt dem. Förrätten bestod av västerbottenpaj serverat med löjrom. Varmrätt var det ugnsgrillad kyckling fylld med feta och färskost tillsammans med chiliris. Till efterrätt en enkel och supergod vaniljpannacotta med syrliga bär ovanpå. Gott gott och trevligt trevligt! =)

Inga kommentarer: