Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, mars 07, 2010

Sindy håller familjen i schack

Sindy sover lite oroligt just nu. Ligger och knorrar om nätterna och håller pappa vaken. Har en liten kul applikation på telefonen som registrerar rörelser i sängen när man sover. På morgonen får man sedan en kurva över nattens sömn och hur den varit. Nattens sömn har varit väldigt dålig. De flesta gånger Sindy vaknar och knorrar somnar hon om själv, men imorse kl 4 ville hon uppenbarligen få hjälp att vända sig...


Idag ska vi ut till Josephines bror och hans familj i Alunda och hälsa på.

Har legat och dragit mig i sängen hela morgonen, även om det inte går att sova så är det skönt att ligga och gosa med täcket.



Det är väl möjligen den enda baksidan med att ha en morgonpigg tjej, inte ofta man får ha henne kvar i sänghalmen... Får liksom lura dit henne med andra tricks... ;)

Nej, ska nog gå upp strax och ta mig en dusch...

1 kommentar:

Chrille sa...

Kan en iPHONE app. verkligen registrera rörelser??Om telefonen däremot hade nåt instruent som en del stöttåliga har som byggare brukar använda men en app.som registrerar rörelser.

COOLT

CIAO