Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, mars 21, 2010

Vidare till Riverside


Där vi skulle hälsa på Falken och ta oss en drink. Sen dök Marcus Montelius upp som gubben i lådan, även en glad Sandra Wikberg studsade fram. Sprang även på Blomman och hans tjej vid entren. Istället för att gå till BJ gick vi sen till gamla Carl Philip som numera heter Magnussons... Jäkligt mycket folk, men lite för rörigt för min smak. Klockan hade vid det här laget blivit en hel del, så vi valde att avrunda...

3 kommentarer:

Sanna sa...

Bloggerskan Kissie (kissies.se) har skrivit om nattklubben Kalas, vad är den publcieringen värd för dom tror du? Henne sblogg är ju ändå rätt känd, framförallt bland kalasmålgrupp - fjortisar och brats-wannabes... Har du inget nytt saftigt skvaller om krogvärlden här i stan? ;-)
//Helt oinsatt men nyfiken!

Fredrik Envier sa...

Jadu, helt ärligt vet jag faktiskt inte vad det kan vara värt... Tror inte Kalas uppnår nån status för "kändistät" krog direkt... ;)

Larsson sa...

kalas kommer nog inte hinna fira sitt års jubeleum förens kronofogden står å knackar på dörren och vill ha pengar av dom.

synd på så fina lokaler som skulle kunna andvändas bättre.