Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, oktober 31, 2010

En minnesbild från i går

IMG_1439
Josefin i mycket god form försöker att tala med korvgubben om hur han ska lägga om sin ekonomiska strategi med korvförsäljningen. Han tjänade nämligen bara 2 kronor per såld korv vill jag minnas, resten plockade han som äger korvbåset något som visade vara en helt annan person. Big business i korvkrängarbranschen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har man hämtat sin desire HD. kom idag! :) har du fått din? Mvh/Adde

Fredrik Envier sa...

Nej, tyvärr... Beställde ju från trötta Dustin... Ligger på plats 60 nu dock. Däremot fick jag fäste till bilen för Desire HD och Audi S4. Det blir fint....NÄR telefon kommer.

Vart köpte du luren?

Anonym sa...

Grym lur! Jag beställde på Totalcom ute i Fyrislund. Är vän med ägaren så jag fick lite förtur. Hoppas du får din också snart då, Du kommer inte bli missnöjd!