Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, oktober 22, 2010

Freeeedag och en stund för sig själv…

Sitter i soffan och sippar på en öl, min fagra fru (ja ja, blivande), står i köket och lagar hemlig middag. Njuter av en stilla stund med mig själv här ute i soffan, eller…själv och själv… Jag, ölen, en påse chips, lite rosé och ytterligare 78 polare på Facebook…samt Radioseven i datorhögtalarna.

IMG_1413
Nattade precis vår underbara dotter, hon läste bok i 20 minuter till hon totalkraschade i sängen över böcker och allting… Antar att man är lyckligt lottad om man varje kväll säger god natt, ger henne en bok och nappflaska. Sen när man kommer in 30 minuter senare sover hon gott och nappflaskan är i de flesta fall tom?! Inge gnäll what-so-ever!?! Bra gener?! ;)

3 kommentarer:

Linda sa...

japp, definitivt lyckligt lottad!

Farmor sa...

hon är ju så go så man kan äta upp henne.....Duktig hon är. Puss på dig..Farmor älskar dig.

Carina sa...

Nä nu får du sluta uppdatera så ofta, man hänger ju liksom inte med...