Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, oktober 20, 2010

Konflikt i köket


Nu börjar det komma lite luckor på plats. Det går ganska sakta framåt just nu, men det har inte funnits så mycket tid. Nu sitter alla lyckor där utom en, den sista luckan till höger. Vi har en konflikt här nämligen. Jag vill fälla in lampor i de skåp med "vitrindörrar" samt sätta ytterligare en vitrindörr till höger framför glasen och fälla in belysning även där. Josephine å andra sidan vill ha en vit lucka längst till höger.

Oavsett vilket så verkar ingen av oss gilla den andres förslag. Det kommer sluta med att vi får köpa dubbel uppsättning med lyckor och sen får vi kör varannan månad. ;) Problemlösning när den är som bäst.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Röstar på vit dörr längst till höger!!

Anonym sa...

NEJ..samma dörr bredvid och lyse i, blir skitasnyggt.

Anonym sa...

Varför stavar du o din sambo hennes namn olika?

Fredrik Envier sa...

Rolig iakttagelse... Det är för att hon själv inte vet hur hon vill stava. ;) Josefin är det riktiga, Josephine är så hon stavat sen vi sågs.

Josefin sa...

Josephine har hon stavat sedan 1987
Hon föddes Josefin

Anonym sa...

Och varför det?

Fredrik Envier sa...

NÖTTER! Det här skulle handla om stavning, inte om Josephines stavning på namnet. Skärpning!