Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, september 13, 2008

Lugn och ro


Förut när jag jobbade i krogbranschen hände det ofta att jag satt själv och arbetade framför datorn i timmar. Nu för tiden så jobbar jag vanligtvis 8 timmar, flänger iväg och hämtar Elliot och inväntar sedan att Josephine ska sluta för att hämta upp henne. Vanligtvis brukar klockan rinna iväg och innan man vet ordet av så är klockan sent på kvällen och det är dags att sova. Första gången på länge har jag bara suttit rakt uppochned och inte gjort ett vettigt skit på flera timmar. Sjukt skönt att bara få vara ledig och inte behöva tänka på någonting. Det jag ville säga hur som helst var att min förmiddag har varit totalt odramatiskt men helt underbart skön. Precis som jag ville ha den!

Eftermiddagen ska dock bjuda på lite mer kul och spännande än så här. Tänkte att vi kanske skulle iväg till Ikea och Mio en sväng, för att kolla om vi hittar något kul. Sen måste vi styra upp kartonger och börja att packa ned alla grejer. Tänkte göra en strukturerad planering för allt så man inte springer runt som en yr höna. Har man koll på allt när det ska göras så behöver man heller inte stressa upp sig.

Nu ska jag iväg och hämta mig vackra blivande hustru... Världens finaste människa, kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne nog. Som jag nämnde tidigare så kommer hösten att bjuda på mycket trevligt, ska väl släppa lite smått och gott inom kort.

Nu måste jag rusa!

1 kommentar:

Anonym sa...

Blivande fru! Bra där!
Kul att läsa ord som dessa..."Nu ska jag iväg och hämta mig vackra blivande hustru... Världens finaste människa, kan inte beskriva hur mycket jag älskar henne nog." Följer era bloggar och blir glad för er skull!! =)