Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

söndag, september 28, 2008

Stockholmsbesök

DSC03109
Var ju och firade svärfar igår som fyllde år, men precis som i fredags så var jag och min kära flicka enormt trötta. Somnade ju strax efter kl 22 i fredags och nästintill samma sak hände i lördags. Nu får det liksom vara slut på allt sovande känns det som. Vart bjudna på smörgåstårta och lite gott att dricka. En lugn och stillsam kväll helt enkelt.
DSC03114
Stack hur som helst i väg till stockholm en sväng i dag. Kollade in IKEA Barkarby till att börja med, men det var så vidrigt mycket folk så det var inte ens trevligt. Kollade in lite andra möbelbutiker och Babyland, även om det är lite väl tidigt att kolla barnvagnar kan man ju ändå kolla lite vad som väntar... :)
DSC03115DSC03116
På vägen hem toksomnar både Josephine och Elliot i bilen, inte alls otippat men ganska lugnt och skönt ändå.
DSC03117
Söndagskvällen tillbringades hos min broder i lag, Robin och hans vän Reza. Klassisk Texmex stod på menyn... Sen efter var det Ben & Jerry's till efterrätt. Nu är vi hemma och jag är så mätt att jag knappt kan sitta upp.

Inga kommentarer: