Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

onsdag, september 24, 2008

Saab eller inte Saab


Är ingen stor fan av Saab, har aldrig varit. Nu har jag dock en Saab 9-3 Vector SportCombi av årsmodell 2007 till låns några dagar för att avgöra om jag kan ändra mig. Snygg och fräsch, med tanke på att den bara är ett år gammal. Känns dock lite tröttare än tidigare bilar, vilket kanske inte är direkt kul. Får utvärdera de närmsta dagarna för att se om det kan bli något av det hela eller ej.

Den ser ganska precis ut som den bilen på bilden, om jag inte minns fel... Får ta ett ÄKTA kort när jag kommer ut till bilen istället.

3 kommentarer:

Anonym sa...

om du tycker den bilen du kör i daksläget är trött så har saab 2 lite vassare bilar den ena heter saab black turbo finns bara som 9-5 sedan och i en begränsad upplaga ca 30 bilar den andra heter saab TTID dvs en disel med dubbel turbo sen har du också aero som du säkert redan känner till. men tycker du ska göra ett besök hos biva som säljer saab och provköra dubbel turbo diseln så får du en uppfattning hur den känns att köra, har hört att den ska vara rätt pigg.

Anonym sa...

Jag gillar Saab, tycker det är mer körglädje än Volvo. Men så hittade Micke en volvo så då fick det bli en sån. Till att börja med... ;)
Grattis förresten, spännande att bli pappa!

Anonym sa...

nej fan du kan ju inte ha en Saab!Tråkigare bil får man ju leta efter.Inte alls snygg och riktigt tråkig att köra.En audi skulle nog passa dig bättre