Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, september 19, 2008

Easypark


Tog en spontan lunch med Robban idag, han hade precis klippt sig hos Josephine så jag hämtade upp honom på salongen. Provade på att använda telefonen när jag skulle betala parkeringen, vilket blev en upplevelse för sig. Efter jag skickat iväg mitt betal-sms så läser jag att jag ska lägga en lapp i bilen, med texten "EASYPARK". Upptäcker då att det inte finns någon penna i bilen, men hittar däremot en gammal mascara som fick stå till tjänst (sorry hjärtat). Resultatet ser ni på bilden. Klarade mig ifrån p-böter iaf, så det bör ha fungerat.

Robban sticker för övrigt till Turkiet imorgon med Mazen, tråkigt... Skulle sitta jävligt bra nu när hösten kliver in med stora steg. Blir säkerligen en lugn och stillsam solsemester... *host* ;)


2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad roligt att du använder dig utav Easypark! Är du ute och parkerar mycket så varför inte bli vanlig EasyPark kund? Det är en ännu bättre tjänst för dem som är ute och parkerar minst 1 gång i veckan. Hör av dig till mig så fixar vi EasyPark till dig. Du kan tom få en månad gratis eftersom du skrivit ett sådant fins blogginlägg om oss.
/Hanna Johansson på EasyPark!
(hanna.johansson@easypark.se)

Anonym sa...

Jag avråder bestämt dig från att bli kund. Min son såg ett erbjudande som han nappade på. Jag var mycket tveksam till att det skulle vara lönsamt så jag gjorde en jämförelse mot att betala kontant. Det blev dyrare! Beslutade då att säga upp avtalet.

Easypark fortsätter att dra pengar från mitt konto trots att det gått åtta månader sedan jag begärde uppsägning! Befarar att de har något finstilt i avtalet som säger att det gäller i livstid.

Rekommenderar att du kontrollerar vad som gäller och ifrågasätt före du ingår ett avtal