Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

lördag, maj 22, 2010

Kommentarerna rullar in

Som alltid när man skriver om känsliga ämnen. Anar en del grottmänniskor och übermorsor som tror sig veta bäst bakom flera av kommentarerna. Jag bryr mig inte om allt skit som skrivs, jag har redan en plan för hur jag vill att mitt liv ska se ut. Tro det eller ej, men barnen finns med i min plan.



Vi har för övrigt bestämt att vi ska skaffa en bra barnflicka. Så slipper vi belasta våra nära och kära, allra helst eftersom vi tydligen agerar respektlöst enligt vissa.
Då kan det vara på våra villkor, ingen second oppinion needed. Det var ju inte riktigt det man behövde när man bad om hjälp, valen i livet gör jag själv med Josephine.

Det var ett halvår sen vi åt middag med Danne och Josefina sist, hoppas för allt i världen att det inte tar lika lång tid igen.

Vi styrde ihop lite grill för kvällen, sen har vi mest suttit och ältat kvällens dilemma... Blev grillad kyckling, potatis och lite såser. Skål!

Inga kommentarer: