Värt att veta om Fredrik och hans bloggande...

Bara så du vet är jag egentligen en motståndare till bloggning. Men precis som det finns motståndare till den überpopulära sajten Facebook, så finns det ju motståndare till bloggning. Gemensamt för dem båda är väl att alla någon gång faller dit. Skälet till motståndet är just privatlivet, vem har med det att göra förutom jag själv? Varför heter det annars "privat"? Då är det ju bara "livet" kvar...

fredag, maj 21, 2010

Less




Nej, inte på fröken på bilden... Henne kan jag nog inte få för mycket av.
Däremot blir jag less på hur allt ser ut att skita sig imorgon. Vi skulle först iväg och lyssna på gospelkören som skulle uppträda på vårt bröllop, sen efter det skulle vi möta upp Josefina och Danne för middag på Riverside. Sen hade jag faktiskt tänkt smyga förbi Gillet och supporta Hessels tjej Elin som tävlar i Bedroom DJ.
Varför skiter det sig då? För ingen verkar vilja ha vår prinsessa över natten... :(
Bläää, hur kan man inte vilja ha Sindy?? Nej, nu är jag less... Skitless rent ut sagt!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Folk kanske har annat för sig..Det är ju ändå ERAT barn,tycker det där va jävligt barnsligt o respektlöst skrivet..Ni gör ju saker ofta ändå utan barn,för 3 v sen va det ju sista april..

Anonym sa...

Men lägg av skit snacket, din dumma Anonyma idiot.. Hallå, dom e inte 75år o det e klart att dom vill hitta på nått tillsammans.. Att ha egen tid me den man älskar stärker förhållandet o det e både bra för Dom som föräldrar OCH för barnen.. Så lägg ner att anklaga o sköt ditt istället eller sluta o läs Fredriks o Josephines blogg... Usch för såna som dig.. Förlåt, men jag blir så irriterad på folk som klagar o gnäller på andra.. Sköt dig själv!!!
Hoppas att det löser sig för dig o frugan så ni får en rolig kväll för den lät hur rolig som helst.. Ta hand om varandra o ha kul säger jag bara../Anna

Fredrik Envier sa...

Respektlöst mot vem? Var det löjligaste... Har jag inte rätt att bli besviken om planerna spricker? Du verkar uppenbarligen veta mer än vad jag skrivit i min blogg, med andra ord så känner du mig med flera. Skriv ut ditt namn nästa gång du planerar att släppa en vass kommentar.

Anonym sa...

Så jävligt kan det vara:S

Anonym sa...

Respektlöst mot dina nära o kära!!!!

Fredrik Envier sa...

Respektlöst mot mina nära och kära? För att jag blir less på att kvällen skiter sig? Hur f-n kan det vara respektlöst? Förlorade jag rätten att bli besviken när jag skaffade barn eller hur tänkte du? Lägg ned och stick ifrån min blogg...

Anonym sa...

Respektlöst? Hallå snälla nån... Han har väl knappast skrivit något illa om nån??? Jag tycker Josefine och Fredrik verkar göra ett superjobb som föräldrar, att unna sig lite private time är de värda...

Josefin sa...

Aaa shit,det e ju helt jäkla fucking makalöst så jävla tröttsamma människor det finns!
Jag är jäkligt besviken på att det blev såhär!
Hade sett fram emot detta enormt!
Det va viktigt för oss att se uppträdandet,har ju i allra högsta grad att göra med vårat bröllop.
Sen vill jag kunna ha barnvakt snabbt med kort varsel utan att behöva känna sig dum att man frågar,helt sjukt varför ska jag skämmas lr må dåligt för att jag ber om barnvakt,vi agerar ju inte otacksamt mot våra nära direkt!
Jag accepterar ett nej men har väl fan ändå rätt att bli besviken!?
Jävla sjukhuvud!Jag ska skaffa nanny till varje pris,jäkligt värt och smidigt,behöver inga åsikter om varför jag ska ha barnvakt lr om jag ska komma hem tidigt,om jag ska hämta barn lr när,Betalar jag för det behöver jag inte höra nåt jag köper en tjänst!Klart check!så,sköööönt!
Fast jag har barn så har jag massor med saker jag vill göra och jag tänker inte låta livet stanna upp,jag älskar att leva efter "Lev nu och idag"
Barnen e med oss så mkt ändå.
Puuh,skönt att skriva av sig lite...

Thérese sa...

Ni verkar väldigt bortskämda med att folk ställer upp hur som haver..vill inte låta otrevlig,men det lät lite snorkigt mot dina anhöriga som om dom MÅSTE ställa upp. Men det var kanke inte så du menade?Men man uppfattade det så.Sen så skrev du ju faktiskt: 'För ingen verkar vilja ha vår prinsessa över natten... :(
Bläää, hur kan man inte vilja ha Sindy?? Nej, nu är jag less... Skitless rent ut sagt!'

Det är ju så faktiskt att det inte är ett MÅSTE folk har som sagt annat för sig och ni verkar väldigt bortskämda med att folk ska ställa upp/har ställt upp! det är inte en självklarhet..hur många har haft tur som er tror ni att ha barnvakt hit o dit när ni vill festa o ha tid för varann?Ni har haft väldigt tur kan jag säga o haft mer tid för varann än andra par har.

Även om inte livet upphör för att man fått barn så måte du ju förstå att sånt här kommer med att få barn,hör liksom till,annars paar man inte o ha barn faktikt.

Anonym sa...

Therese tycker att du skrev detta jätte bra,jag håller fullkommligt med dig på dessa punkter.Ha en skön o trevlig helg alla

Lina sa...

Jag skulle inte alls ha nåt emot att sitta barnvakt åt eran söta tjej! :) Har följt både din o din tjejs blogg ett bra tag nu och har förstått att ni alltid sätter barnen först, men ändå vill ha lite egen tid tillsammans ibland vilket är helt förståeligt. och vem skulle inte vilja umgås med dom här barnen? :)
stå på er från allt skitsnack!

Angiie sa...

Hade min lördag med micke skitit sig, då hade jag fan också blivit ledsen och besviken. Vem som helst hade väl blivit lite ledsen om den egentiden man planerat ett tag skitit sig?

Just det Josefine sa också, det är ju ett bröllop som stundar och det hade nog varit bra om dom hunnit se kören.

Även om barn är VÄLDIGT mysiga, så är det INTE så kul att prata med en 1-2 åring varje dag, man behöver vuxen sällskap oxå.